Jouw eigen rittenregistratie bijhouden of met hulp?

Voor het uitvoeren van een geschikte rittenregistratie voor een bedrijfsauto heb je zelf waarschijnlijk niet alle middelen beschikbaar en kost dit je ook veel te veel tijd om dit ook allemaal nog bij te houden. Je zou het wel fijn vinden als de rittenregistratie voor een bedrijfsauto wordt uitgevoerd, want zo weet je wat er gebeurt met de wagens die jij hebt aangeschaft. Uiteraard is er ook een vertrouwen met de medewerkers die in de bedrijfsauto's rijden, maar toch is het voor je eigen administratie en je eigen overzicht fijn om te weten hoeveel er met de auto's wordt gereden zodat je dit kan bijhouden en weet wanneer de auto's weer aan vervanging toe zijn.

Kilometers

Meestal wordt de rittenregistratie voor een bedrijfsauto alleen gebruikt voor het bekijken van het aantal kilometers dat wordt gereden, maar het kan ook worden ingezet om te kijken waar de auto zich op dat moment precies bevindt en of er ook privé mee gereden wordt. Hierbij is het natuurlijk afhankelijk van de afspraken die je hebt gemaakt met degene die in de auto rijdt. Mag deze wel of niet privé met de auto rijden? Dit geef je aan bij de rittenregistratie voor een bedrijfsauto zodat hier onderscheidt in kan worden gemaakt in het aantal geregistreerde kilometers.

De app

In de app van de rittenregistratie voor een bedrijfsauto kan je makkelijk bekijken at er allemaal is bijgehouden. Dit betreft dus in ieder geval het aantal kilometers dat er met de auto is gereden, op privé en op zakelijk gebied. Daarnaast zie je hier in terug waar de auto zich bevindt, maar ook waar de auto is geweest. Ook vind je hier een makkelijk overzicht terug waar je kunt zien hoeveel kilometers er nog met de auto gereden kunnen worden totdat deze aan vervanging toe is.